DSpace Repository

Browsing Food Engineering / Gıda Mühendisliği by Subject "Enzyme-modified cheese"

Browsing Food Engineering / Gıda Mühendisliği by Subject "Enzyme-modified cheese"

Sort by: Order: Results:

  • Bolat, Enise Betul; Erbay, Zafer (Akademik Gıda = Academic Food Journal / Sidas Medya A.Ş., 2022-04)
    Peynir lezzeti sağlayan katkılar, çeşitli gıdaların formülasyonlarında, peynir lezzeti vermek veya peynir lezzetini arttırmak için kullanılmaktadır. Gıda endüstrisinde ve bilimsel literatürde peynir lezzet katkılarına olan ...
  • Erbay, Zafer; Salum, Pelin; Govce, Gokce (PAMUKKALE UNIVERSITY JOURNAL OF ENGINEERING SCIENCES-PAMUKKALE UNIVERSITESI MUHENDISLIK BILIMLERI DERGISI / PAMUKKALE UNIV, 2017)
    Süt ürünlerinin doğrudan tüketiminin yanı sıra, son yıllarda endüstriyel üretimde lezzet arttırıcı olarak kullanılmasının arttığı görülmektedir. Peynirler başta olmak üzere, süt ürünlerinin özgün lezzeti uzun olgunlaşma ...

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account